Ørnefjellsmarsjen – 2018

Fjellet vi norske kaller for “Ørnefjellet” ble besøkt av alle elever og lærere ved Den Norske Skolen, Malaga i dag. Ørnefjellsmarsjen er en fast begivenhet i skolens årshjul, og inspirerer til trening og konkurranse. Målet er alltid å forbedre sin egen rekord. Med premier for idealtid, beste forbedring, beste tre gutter og beste tre jenter, var det mange gjeve priser å vinne for den som tro til og gav sitt beste. Med dagens knallbra innsats har elevene god grunn til å være stolte av seg selv!

Femtetrinnseleven Aquilles, gikk i mål nærmest idealtid, og vant fin pokal. Kristian og Lukas i syvendetrinn var de elevene som forbedret sin personlige rekord mest  i forhold til i fjor. Pallplasseringene for beste tid jente gikk til 1 Anisa (8.), 2 Mina (8.) og Ida (5.), og skolens aller raskeste viste seg å være Marius (10.), Emil (10.) og Anisa (8.). Jørgen (7.) vant guttas tredjeplass, og ble skolens 4. raskeste løper. Super innsats!

Ørnefjellsmarsjen - 2018
Her er de stolte vinnerne som forbedret sin egen rekord med flest minutter i forhold til i fjor.
Ørnefjellsmarsjen - 2018
Sølv- og gullvinner. Dette er de to raskeste gutta på skolen!

Årets vinnere:

Ørnefjellsmarsjen - 2018
Hele skolens stolthet, løpsmester Anisa har vunnet pokal hvert eneste år, så lenge hun har deltatt. Men så er hun også andalucisk mester! Du "RULER" Anisa!
Ørnefjellsmarsjen - 2018
Ørnefjellsmarsjen - 2018